Η Camila Cabello στην Αθήνα – Το λαμπερό πάρτι και η βόλτα στο Μοναστηράκι

Οι φωτογραφίες της Camila Cabello στην Αθήνα.

Ακολουθώντας τα βήματα της συναδέλφου της pop superstar Dua Lipa, η Camila Cabello πραγματοποίησε πρόσφατα ένα συναρπαστικό ταξίδι στην Ελλάδα.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής της στην Αθήνα, η Camila Cabello παρευρέθηκε σε μία λαμπερή βραδιά, το φαντασμαγορικό πάρτι γενεθλίων του διάσημου Έλληνα hairstylist Δημήτρη Γιαννέτου, ο οποίος επιμελείται όλα τα εντυπωσιακά looks σε κάθε εμφάνισή της.

Με πελατολόγιο που περιλαμβάνει ονόματα όπως η Gigi Hadid, ο Joey King, η Nicole Scherzinger και η Meghan Fox, ο διεθνώς αναγνωρισμένος hairstylist Δημήτρης Γιαννέτος είναι ένας αληθινός μετρ του είδους του.

Στο πάρτι – υπερπαραγωγή, που πραγματοποιήθηκε στην εκπληκτική Αθηναϊκή Ριβιέρα, συμμετείχε και ένας αστερισμός Ελλήνων επώνυμων καλεσμένων και προσωπικών φίλων του Δημήτρη Γιαννέτου, όπως η Τάμτα, η Καλομοίρα, η Γιάννα Τερζή και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, σύμφωνα με τα στιγμιότυπα που αναρτήθηκαν στα social media.

Ενώ βρισκόταν στην Αθήνα, η Camila Cabello εκμεταλλεύτηκε τον χρόνο της για να εξερευνήσει την πλούσια ιστορία και τους πολιτιστικούς θησαυρούς της πόλης.

Η 26χρονη τραγουδίστρια ανάρτησε στο Instagram φωτογραφίες από το φαντασμαγορικό πάρτι, αποτυπώνοντας τη λαμπερή ατμόσφαιρα τον αέρα, ενώ στις ιστορίες του λογαριασμού της, η Camila Cabello αποκάλυψε ακόμη μία μαγευτική στιγμή.

Σε μία φωτογραφία που δημοσίευσε, η Camila Cabello εμφανίζεται μπροστά από τη Βιβλιοθήκη του Αδριανού στο Μοναστηράκι, στην καρδιά της Αθήνας, μία μαρτυρία για το αρχαίο παρελθόν της πόλης που βυθίζει τους επισκέπτες στην πλούσια ιστορία και το αρχιτεκτονικό μεγαλείο της πόλης.

Η Camila Cabello γεύτηκε με έναν από τους καλύτερους τρόπους τη ζωντανή κοινωνική σκηνή της πόλης και την πλούσια πολιτιστική κληρονομιά της.

Η Αθήνα, μία πόλη όπου το αρχαίο και το σύγχρονο συνυπάρχουν αρμονικά, συνεχίζει να αποτελεί τόπο έλξης για όλο και περισσότερους καλλιτέχνες, διάσημους και ταξιδιώτες από όλες τις γωνιές του πλανήτη.

Λίγες ημέρες πριν το ταξίδι της στην Αθήνα, η Camila Cabello παρακολούθησε την Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι, όπου τράβηξε τα βλέμματα με τις κομψές εμφανίσεις της και τα προσεγμένα hairtstyles της με την υπογραφή του Δημήτρη Γιαννέτου.


Πηγή: www.hit-channel.com

Total
0
Shares
Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Previous Article

Η Άννα Βίσση τραγουδά με καλοκαιρινή διάθεση το «Είναι Αστείο»

Next Article

Οι Depeche Mode συνεργάζονται για πρώτη φορά με έναν Έλληνα καλλιτέχνη

Related Posts
Total
0
Share