Η Άννα Βίσση τραγουδά με καλοκαιρινή διάθεση το «Είναι Αστείο»

Το «Είναι Αστείο» έρχεται ξανά στο προσκήνιο μέσα από ακόμα μία εξαιρετική ερμηνεία της Άννας Βίσση.

Η Άννα Βίσση παρουσιάζει με τη μοναδική φωνή της και σε μία ιδιαίτερη και άκρως καλοκαιρινή ενορχήστρωση το «Είναι Αστείο», ένα από τα εκατοντάδες εμπνευσμένα και διαχρονικά τραγούδια που έχει γράψει ο Νίκος Καρβέλας.

Το «Είναι Αστείο», που κυκλοφόρησε πρώτη φορά το 1993, έρχεται ξανά στο προσκήνιο μέσα από ακόμα μία εξαιρετική ερμηνεία της Άννας Βίσση και με την αστείρευτη ενέργειά της, αλλά και μία ενορχήστρωση με πρωταγωνιστή το τρομπόνι, το οποίο παίζει ο Αντώνης Ανδρέου, ένας από τους εξαιρετικούς μουσικούς της.

Το «Είναι Αστείο», που κυκλοφορεί από την Panik Gold, ανέβηκε στο No. 1 του chart του iTunes μέσα σε λιγότερο από μια ώρα και συνοδεύεται από ένα ευφάνταστο και ιδιαίτερης αισθητικής visualizer, με στοιχεία anime, σε σκηνοθεσία Bodega Visuals.

Αυτό είναι το δεύτερο τραγούδι που μοιράζεται μαζί μας η Άννα Βίσση από το δισκογραφικό της project που θα αποκαλυφθεί σταδιακά το προσεχές χρονικό διάστημα και περιλαμβάνει τραγούδια που έχει γράψει ο Νίκος Καρβέλας και ερμήνευσαν ο ίδιος ή άλλοι καλλιτέχνες, δοσμένα με τη φωνή της και με ενορχηστρώσεις – έκπληξη.

Προηγήθηκε το ντουέτο «Ξανά» με τον Νίκο Καρβέλα, το οποίο έγινε αμέσως No. 1 στο iTunes και top trend στο YouTube, αποσπώντας παράλληλα εκατοντάδες αποθεωτικά σχόλια από το κοινό.

Παράλληλα, η Άννα Βίσση ετοιμάζεται να γιορτάσει με το κοινό τα 50 χρόνια της στη δισκογραφία, μέσα από δύο μεγαλειώδεις επετειακές συναυλίες που έχουν γίνει sold out, στη Θεσσαλονίκη (10 Ιουλίου) και την Αθήνα (12 Ιουλίου), στις οποίες special guest θα είναι ο Νίκος Καρβέλας.

Η κορύφωση θα γίνει στην ιδιαίτερη πατρίδα της, τη Λάρνακα, στις 30 Σεπτεμβρίου, σε μία μεγάλη συναυλία – έκπληξη, με δωρεάν είσοδο και φιλανθρωπικό χαρακτήρα.

Επίσης, στις 6 Σεπτεμβρίου, η Άννα Βίσση θα χαρίσει μία μοναδική βραδιά στο Ηρώδειο, λεπτομέρειες για την οποία αναμένεται να ανακοινωθούν σύντομα.

https://youtube.com/watch?v=E5bG9TXlheg%3Ffeature%3Doembed
https://open.spotify.com/embed/track/7uYQ0MbaotxMnjojPq4OZA?utm_source=generator

Πηγή: www.hit-channel.com

Total
0
Shares
Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Previous Article

Madonna: «Είμαι καλά» – Το πρώτο μήνυμα μετά την περιπέτεια με την υγεία της

Next Article

Η Camila Cabello στην Αθήνα – Το λαμπερό πάρτι και η βόλτα στο Μοναστηράκι

Related Posts
Total
0
Share