Madonna: «Είμαι καλά» – Το πρώτο μήνυμα μετά την περιπέτεια με την υγεία της

Η Madonna υπόσχεται να επιστρέψει το «συντομότερο δυνατό».

Η Madonna εξέδωσε την πρώτη επίσημη δήλωσή της μετά τη νοσηλεία της στην εντατική πριν από δύο εβδομάδες με «σοβαρή βακτηριακή λοίμωξη».

Σε μια ανάρτησή της στο Instagram, η Madonna ευχαρίστησε τους θαυμαστές της για όλη τη θετική ενέργεια και τις προσευχές τους καθώς προσπαθεί να ξεπεράσει το πρόβλημα με την υγεία της, ενώ διαβεβαίωσε τους ακολούθους της ότι αισθάνεται πολύ καλύτερα και βρίσκεται στο «δρόμο προς την ανάρρωση».

«Έχω νιώσει την αγάπη σας. Βρίσκομαι στο δρόμο της ανάρρωσης και είμαι απίστευτα ευγνώμων για όλες τις ευλογίες στη ζωή μου», έγραψε η 64χρονη τραγουδίστρια, η οποία πέρασε αρκετές ημέρες στη ΜΕΘ στα τέλη του Ιουνίου και αναγκάστηκε αναβάλει την παγκόσμια περιοδεία της «The Celebration Tour».

Αν και η Madonna δεν μπήκε σε λεπτομέρειες σχετικά με το πρόβλημα με την υγεία της, σημείωσε ότι το πρώτο πράγμα που σκέφτηκε όταν ξύπνησε στο νοσοκομείο ήταν τα έξι παιδιά της.

«Η δεύτερη σκέψη μου ήταν ότι δεν ήθελα να απογοητεύσω κανέναν που αγόρασε εισιτήρια για την περιοδεία μου», συνέχισε.

«Δεν ήθελα επίσης να απογοητεύσω τους ανθρώπους που δούλεψαν ακούραστα μαζί μου τους τελευταίους μήνες για να δημιουργήσω την παράστασή μου. Δεν μου αρέσει να απογοητεύω κανέναν», ανέφερε.

Προς το παρόν, όμως, όπως είπε, η προσοχή της επικεντρώνεται στην υγεία της και στην προσπάθεια να γίνει πιο δυνατή.

Madonna

Στην ανάρτησή της, η Madonna επιβεβαίωσε ότι η περιοδεία της «The Celebration Tour», η οποία επρόκειτο να ξεκινήσει από τη Βόρεια Αμερική αυτόν τον μήνα, θα μετακινηθεί σε νέες ημερομηνίες.

Η περιοδεία για τα 40 χρόνια της Madonna στη δισκογραφία, η οποία ήταν σχεδόν sold-out, περιελάμβανε περισσότερες από 80 συναυλίες σε όλο τον κόσμο.

«Και σας διαβεβαιώνω ότι θα επιστρέψω μαζί σας το συντομότερο δυνατό!», υποσχέθηκε.

«Το σχέδιο που υπάρχει αυτή τη στιγμή είναι να προγραμματίσουμε εκ νέου το βορειοαμερικανικό σκέλος της περιοδείας και να ξεκινήσουμε τον Οκτώβριο από την Ευρώπη», εξήγησε.

Η Madonna δημοσίευσε επίσης στην ανάρτησή της μια φωτογραφία της στην οποία κοιτάζει την κάμερα φορώντας ένα μαύρο μακρυμάνικο μπλουζάκι και λιτό μακιγιάζ.

Μία από τις μακροχρόνιες φίλες της τραγουδίστριας, η Donatella Versace, σχολίασε την ανάρτηση.

«Είμαστε μαζί σου σε όλη τη διαδρομή, Madonna. Σε σκεφτόμαστε και σου στέλνουμε αγάπη, δύναμη και αγκαλιές για ταχεία ανάρρωση. Ο κόσμος ανυπομονεί να σε δει ξανά στη σκηνή!!! Σε αγαπώ πάρα πολύ», έγραψε η σχεδιάστρια μόδας.


Πηγή: www.hit-channel.com

Total
0
Shares
Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Previous Article

Η Νατάσσα Μποφίλιου παρουσιάζει το νέο EP «Παράβαση»

Next Article

Η Άννα Βίσση τραγουδά με καλοκαιρινή διάθεση το «Είναι Αστείο»

Related Posts
Total
0
Share