Η Νατάσσα Μποφίλιου παρουσιάζει το νέο EP «Παράβαση»

Έξι μουσικές ιστορίες αλλιώς από τη Νατάσσα Μποφίλιου.

Έξι τραγούδια από τη Νατάσσα Μποφίλιου όπως παρουσιάστηκαν στις εμφανίσεις της στο «VOX» κυκλοφορούν σε ένα νέο EP με τον τίτλο «Παράβαση».

Αν υπήρχε μία φυλή χαμένων ονειροπόλων, ευαίσθητων τρελών, ερωτευμένων, τρυφερών και θυμωμένων, που κατοικεί στις δύο όχθες του ποταμού, θα ακολουθούσες την πορεία της;

Η πάντα δημιουργική και ανήσυχη παρέα της Νατάσσας Μποφίλιου, του Θέμη Καραμουρατίδη και του Γεράσιμου Ευαγγελάτου παρουσιάζει έξι μουσικές ιστορίες αλλιώς, σε ένα EP με τον τίτλο «Παράβαση».

Το EP περιλαμβάνει πέντε ανανεωμένες εκδοχές τραγουδιών – σταθμών της πορείας τους («Η Εποχή Του Θερισμού ’23», «Βαβέλ ’23», «Ο Λύκος ΄23», «Τσιγάρα Βαριά ΄23», «Κοίτα Εγώ ’23»), όπως παρουσιάστηκαν στις πολύ επιτυχημένες εμφανίσεις τους στο «VOX».

Αυτή τη νέα κυκλοφορία συμπληρώνει επίσης το ανέκδοτο, ομότιτλο τραγούδι του EP «Παράβαση».

Αν υποθέσουμε ότι ζούμε σε έναν κόσμο όπου η μουσική είναι ένας παράδεισος για την ψυχή, τότε η Νατάσσα Μποφίλιου είναι ένας άγγελος που μας οδηγεί σε αυτόν τον παράδεισο. Με τη φωνή της, μας ταξιδεύει σε μία άλλη διάσταση και μας κάνει να αισθανόμαστε ότι είμαστε σε μία άλλη πραγματικότητα.

Το EP «Παράβαση» είναι ένα ακόμα δείγμα της ταλέντου της και της δουλειάς της Νατάσσας Μποφίλιου κατά τη διάρκεια της επιτυχημένης καριέρας.

Αυτό το EP υπενθυμίζει γιατί η μουσική της είναι τόσο μαγευτική και συναρπαστική που σε κάνει να μη θέλεις να σταματήσει ποτέ. Η Νατάσσα Μποφίλιου είναι απλά μοναδική και αξέχαστη.

Η Νατάσσα Μποφίλιου, ο Θέμης Καραμουρατίδης και ο Γεράσιμος Ευαγγελάτος απευθύνοντας πρόσκληση, γράφουν σε σημείωμά τους:

«Αν υπήρχε μια φυλή χαμένων ονειροπόλων, ευαίσθητων τρελών, ερωτευμένων, τρυφερών και θυμωμένων, που κατοικεί στις δύο όχθες του ποταμού, θα ακολουθούσες την πορεία της;

Σε ένα φωτεινό πρωί στην πόλη / σε μια ελεύθερη αγκαλιά / σε μια διαδήλωση / σε τραγούδια που λένε: “Αυτή είναι η ιστορία των δικών μου – κι η δική μου”

Αν υπήρχε αυτή η φυλή, θα έψαχνες μαζί της τη θέση σου στον κόσμο;»

Το EP «Παράβαση» της Νατάσας Μποφίλιου κυκλοφορεί από την Cobalt Music.

https://www.youtube.com/watch?v=videoseries

Βρείτε επίσης το EP στο Spotify.

https://open.spotify.com/embed/album/06DOVHRocIEXFGQRqNN9RO?utm_source=generator

Πηγή: www.hit-channel.com

Total
0
Shares
Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Previous Article

Sam Smith: Συμμετέχει με ένα τραγούδι για τον Ken στο soundtrack της «Barbie»

Next Article

Madonna: «Είμαι καλά» – Το πρώτο μήνυμα μετά την περιπέτεια με την υγεία της

Related Posts
Total
0
Share