«Σαν Το Κερί»: Δραπέτες και Γιώργος Νταλάρας σε μία μοναδική μουσική σύμπραξη

Δύο διαφορετικοί μουσικοί κόσμοι ενώνονται.

Οι νεοσύστατοι Δραπέτες αποτελούν τη σύμπραξη δύο ταλαντούχων αδελφών, της Δήμητρας και του Κώστα Σάββα, που με γνώμονα το πάθος του για τη στιχουργία και το τραγούδι ξεκίνησαν το καλλιτεχνικό τους ταξίδι πειραματιζόμενοι με ένα διαφορετικό ύφος μουσικής.

Στην πρώτη τους επίσημη γνωριμία με το κοινό, επέλεξαν να μας συστηθούν με το τραγούδι «Σαν Το Κερί», το οποίο αποτελεί μία συνύπαρξη σύγχρονου ήχου με το κλασικό λαϊκό τραγούδι.

Ο Γιώργος Νταλάρας αγκάλιασε αυτή την προσπάθεια συμμετέχοντας στο τραγούδι στο οποίο μάλιστα ακούγεται ένα απόσπασμα του κλασικού του τραγουδιού «Το Πεπρωμένο».

Πιο συγκεκριμένα, στο «Σαν Το Κερί», το οποίο στιχουργικά αποτελεί δημιούργημα του Κώστα Σάββα, ακούγεται επίσης με ιδιαίτερο τρόπο ένα απόσπασμα του κλασικού τραγουδιού «Το Πεπρωμένο» του Γιώργου Νταλάρα.

Σύγχρονοι ήχοι και ρυθμικά beats συνδυάζονται, η φωνή της Δήμητρας και του Κώστα με τη φωνή του Γιώργου Νταλάρα σε ένα τραγούδι – έκπληξη.

Το τραγούδι, που πραγματεύεται τον έρωτα και την αγάπη στη σύγχρονη εποχή της αποξένωσης, αποσκοπεί να αποτελέσει μία ακτίνα φωτός σε όσους προσπαθούν να αναζητήσουν καταφύγιο από την αλλοτριωμένη καθημερινότητα.

Παράλληλα, είναι διαθέσιμο και το μουσικό βίντεο για τη συνεργασία ανάμεσα στους Δραπέτες και τον Γιώργο Νταλάρα, το οποίο γυρίστηκε με τη σκηνοθεσία του καταξιωμένου Νίκου Σούλη.

Το «Σαν Το Κερί» κυκλοφορεί από τη Minos EMI, a Universal Music Company.

https://youtube.com/watch?v=Qq5OYNHN6CE%3Ffeature%3Doembed
https://open.spotify.com/embed/track/0ayPuhZJdIcDRNuwDhZ5Hd?utm_source=generator
Total
0
Shares
Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Next Article

Sam Smith: Συμμετέχει με ένα τραγούδι για τον Ken στο soundtrack της «Barbie»

Related Posts
Total
0
Share