Η Ελευθερία Ελευθερίου επιστρέφει με το νέο single «Sugar Daddy»

Ένα δροσερό και παιχνιδιάρικο τραγούδι από την Ελευθερία Ελευθερίου.

Η Ελευθερία Ελευθερίου εγκαινιάζει τη συνεργασία της με τη Heaven Music και κυκλοφορεί το νέο τραγούδι «Sugar Daddy».

Η εκρηκτική live performer, που έχει εντυπωσιάσει τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, επιστρέφει δισκογραφικά με νέα πρόταση που θα συζητηθεί.

Το «Sugar Daddy» είναι ένα δροσερό και παιχνιδιάρικο τραγούδι που υπογράφουν οι καταξιωμένοι Κωνσταντίνος Παντζής στη μουσική και ο Βασίλης Δήμας στους στίχους.

Οι στίχοι του τραγουδιού αναδεικνύουν την έντονη έλξη και αγάπη της πρωταγωνίστριας προς τον αγαπημένο της, με εκφράσεις όπως: «Έχεις το κάτι my sugar daddy / Σε βλέπω και τρελαίνομαι / Η νύχτα πάρτι, τρελή, φευγάτη / Για ‘σενα είμαι και φαίνομαι»

Η Ελευθερία Ελευθερίου με τη μοναδική ενέργεια αλλά και χροιά της, απογειώνει το νέο τραγούδι «Sugar Daddy» και μας παρασέρνει στους χορευτικούς ρυθμούς της με ξεκάθαρα καλοκαιρινή διάθεση.

Το τραγούδι συνοδεύεται από ένα πρωτοποριακό και φρέσκο music video δια χειρός Taso Xiarcho, με την Ελευθερία Ελευθερίου να εντυπωσιάζει με high-fashion, custom-made looks σε στιγμές μιας όχι και τόσο καθημερινής πραγματικότητας.

Με την ξεχωριστή φωνή της και την εκρηκτική παρουσία της, η Ελευθερία Ελευθερίου μοιράζεται μαζί μας ένα τραγούδι που συνδυάζει την καλοκαιρινή αύρα με την ανεξάντλητη ενέργεια.

Total
0
Shares
Previous Article

Η Rihanna είναι «ευγνώμων» για τις 5 υποψηφιότητες για Emmy της εμφάνισής της στο Super Bowl

Next Article

Ντούα Λίπα: Το νέο τραγούδι και οι αινιγματικές αναρτήσεις που προηγήθηκαν

Related Posts
Total
0
Share