Η Rihanna είναι «ευγνώμων» για τις 5 υποψηφιότητες για Emmy της εμφάνισής της στο Super Bowl

Η Rihanna δεν ήταν ξανά στην καριέρα της υποψήφια για Emmy.

Η Rihanna είναι πάντα γεμάτη εκπλήξεις. Αλλά όταν ανακοινώθηκαν οι υποψηφιότητες για τα Βραβεία Emmy 2023 και ακούστηκε το όνομά της, ήταν η σειρά της να μείνει άναυδη.

Η εμφάνιση της Rihanna στο Halftime Show του Super Bowl 2023 συγκέντρωσε πέντε υποψηφιότητες για Emmy.

Η στιγμή αυτή δεν πέρασε απαρατήρητη από τη Rihanna, η οποία έβγαλε από την ντουλάπα της το κόκκινο σύνολο με το οποίο εμφανίστηκε στο Super Bowl για μία ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα.

«Πέντε υποψηφιότητες για Emmy, είναι τρελό!», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της φωτογραφίας της, όπου είχε τοποθετήσει δίπλα από τα ρούχα της και τη σημαία της πατρίδας της, των Μπαρμπάντος.

«Είμαι τόσο ευγνώμων για κάθε άτομο που συμμετείχε στη δημιουργία αυτών των αναμνήσεων!», πρόσθεσε.

Η εμφάνιση της Rihanna στο Halftime Show του Super Bowl είναι υποψήφια στα Primetime Emmy Awards 2023 για το Εξαιρετικό Έκτακτο Πρόγραμμα Ποικίλης Ύλης (Ζωντανό), την Εξαιρετική Σκηνοθεσία για Έκτακτο Πρόγραμμα Ποικίλης Ύλης και την Εξαιρετική Μουσική Διεύθυνση.

Επίσης, έχει λάβει μία υποψηφιότητα για τον Εξαιρετικό Σχεδιασμό Παραγωγής για Έκτακτο Πρόγραμμα Ποικίλης Ύλης και την Εξαιρετική Τεχνική Σκηνοθεσία και Φωτογραφία για Έκτακτο Πρόγραμμα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Rihanna μοιράζεται, μεταξύ άλλων, την υποψηφιότητα για το Εξαιρετικό Έκτακτο Πρόγραμμα Ποικίλης Ύλης μαζί με τον JAY-Z, ο οποίος ήταν παραγωγός του Halftime Show του Super Bowl μέσω της εταιρείας του Roc Nation.

Το Super Bowl 2023 διοργανώθηκε στις 12 Φεβρουαρίου στο State Farm Stadium στο Γκλέντεϊλ της Αριζόνα.

Η ανυπομονησία για την εμφάνιση της Rihanna στο κορυφαίο αθλητικό γεγονός των Ηνωμένων Πολιτειών ήταν τεράστια.

Η Rihanna πραγματοποίησε την πρώτη της μεγάλη ζωντανή εμφάνιση μετά από μακρά απουσία από τα φώτα της δημοσιότητας διάρκειας πέντε ετών και χρησιμοποίησε την ευκαιρία για να αποκαλύψει ότι είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί της και να δείξει τη φουσκωμένη κοιλίτσα της, κάνοντας το διαδίκτυο να λιώσει.

Total
0
Shares
Previous Article

Britney Spears: Δέχτηκε επίθεση από τη συνοδεία γνωστού αθλητή του NBA

Next Article

Η Ελευθερία Ελευθερίου επιστρέφει με το νέο single «Sugar Daddy»

Related Posts
Total
0
Share