Britney Spears: Δέχτηκε επίθεση από τη συνοδεία γνωστού αθλητή του NBA

Η Britney Spears φέρεται να έπεσε στο έδαφος όταν την απώθησε βίαια η συνοδεία γνωστού αθλητή του NBA.

Η Britney Spears κατέθεσε καταγγελία στην αστυνομία αφού ένα μέλος της ομάδας ασφαλείας του διάσημου μπασκετμπολίστα Victor Wembanyama του NBA φέρεται να χαστούκισε την τραγουδίστρια το βράδυ της Τετάρτης 5 Ιουλίου σε εστιατόριο του Λας Βέγκας.

Το Rolling Stone επιβεβαίωσε το επεισόδιο και ότι κατατέθηκε καταγγελία από την Britney Spears στην Αστυνομία του Λας Βέγκας.

«Στις 5 Ιουλίου 2023, περίπου στις 11 μ.μ., αστυνομικοί της αστυνομίας του Λας Βέγκας (LVMPD) έσπευσαν σε ένα ακίνητο στο τετράγωνο 3700 της Λεωφόρου του Λας Βέγκας σχετικά με μία έρευνα για βιαιοπραγία», δήλωσε το Γραφείο Ενημέρωσης Κοινού της τοπικής αστυνομίας.

«Το περιστατικό έχει καταγραφεί και δεν έχει πραγματοποιηθεί καμία σύλληψη ή κλήτευση», σημειώνεται από τις αρχές.

Το TMZ αναφέρει ότι η Britney Spears, ο σύζυγός της Sam Asghari και δύο φίλοι δειπνούσαν στο εστιατόριο «Catch» στο ξενοδοχείο Aria Hotel, όταν η τραγουδίστρια πλησίασε τον Victor Wembanyama, ο οποίος αγωνίζεται στους San Antonio Spurs, για να του ζητήσει να βγάλουν μαζί μία φωτογραφία.

Όταν η Britney Spears ακούμπησε στον ώμο τον 19χρονο Victor Wembanyama, ο υπεύθυνος ασφαλείας της ομάδας των Spurs, Damian Smith, φέρεται να την απώθησε βίαια, ρίχνοντάς την στο έδαφος.

Britney Spears

Ο Damian Smith φέρεται να ζήτησε συγγνώμη από την Britney Spears στο τραπέζι της μετά το περιστατικό.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, ο Damian Smith υποστηρίζει ότι δεν αναγνώρισε την Britney Spears όταν πλησίασε τον Victor Wembanyama και η τραγουδίστρια φέρεται να αποδέχθηκε τη συγγνώμη του.

Παρόλο που η ομάδα ασφαλείας της Britney Spears συναντήθηκε στη συνέχεια με τον Damian Smith, η 41χρονη τραγουδίστρια αποφάσισε να καταθέσει καταγγελία στην αστυνομία για βιαιοπραγία.

Η αστυνομία του Λας Βέγκας δήλωσε στο TMZ ότι δεν θεωρεί ότι το περιστατικό συνιστά ποινικό αδίκημα, καθώς ο Damian Smith δεν ήθελε σκόπιμα να βλάψει την Britney Spears.

Αντιφατικές είναι, ωστόσο, οι πληροφορίες από τις πηγές της ιστοσελίδες, οι οποίες υποστηρίζουν ότι διεξάγεται ποινική έρευνα για την επίθεση και ότι η αστυνομία λαμβάνει το περιστατικό «τόσο σοβαρά όσο μία καρδιακή προσβολή».

Η πηγή πρόσθεσε ότι η υπόθεση θα παραπεμφθεί «πιθανότατα» στον εισαγγελέα, αν και αυτό δεν σημαίνει ότι θα ασκηθούν ποινικές διώξεις.

Total
0
Shares
Previous Article

Drake: Χτυπήθηκε από κινητό τηλέφωνο κατά τη διάρκεια συναυλίας

Next Article

Η Rihanna είναι «ευγνώμων» για τις 5 υποψηφιότητες για Emmy της εμφάνισής της στο Super Bowl

Total
0
Share