Έλενα Τσαγκρινού: Η αναπάντεχη πρόταση γάμου από τον DJ Stephan

Ο DJ Stephan γονάτισε και ζήτησε από την Έλενα Τσαγκρινού να τον παντρευτεί.

Έκπληξη και χειροκροτήματα γέμισαν τον αέρα του Πειραιά το βράδυ της Κυριακής, όταν η Έλενα Τσαγκρινού είδε τον σύντροφό της, τον DJ Stephan, να της κάνει μία απροσδόκητη ρομαντική πρόταση γάμου στο club που εμφανιζόταν.

Ο DJ Stephan διέκοψε το μουσικό πρόγραμμα και κάλεσε την Έλενα Τσαγκρινού να ανέβει στην κονσόλα, όπου γονάτισε μπροστά σε όλους και της ζήτησε να γίνει η γυναίκα του.

Αυτή η συγκινητική στιγμή καταγράφηκε σε βίντεο από τους παρευρισκόμενους, οι οποίοι ανάρτησαν τα πλάνα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, διαδίδοντας τη χαρά του ζευγαριού σε χιλιάδες ακόλουθους.

«Θα το κάνω φλώρικα αλλά δεν πειράζει. Θέλεις να γίνεις γυναίκα μου; Πες το δυνατά να το ακούσουν!», φώναξε ο DJ Stephan και πρόσφερε στην Έλενα Τσαγκρινού ένα μονόπετρο.

Όταν είπε το «ναι», ο κόσμος άρχισε να τους χειροκροτεί με ενθουσιασμό.

Η σχέση της Έλενα Τσαγκρινού και του DJ Stephan έγινε γνωστή για πρώτη φορά τον Απρίλιο του 2022, μέσα από μία κοινή φωτογραφία τους που ανέβασε ο DJ στον λογαριασμό του στο Instagram.

Αυτή η δημόσια επίδειξη αγάπης ήρθε λίγο καιρό μετά τον χωρισμό της Έλενας Τσαγκρινού από τον προηγούμενο σύντροφό της, τον Mike.

Από τότε, το ζευγάρι δεν κρύβει την αγάπη του και μοιράζεται συχνά με τους ακόλουθους τους στο Instagram τρυφερές φωτογραφίες από την καθημερινότητά του και τις κοινές δραστηριότητές του.

Η Έλενα Τσαγκρινού και ο DJ Stephan έχουν πραγματοποιήσει επίσης πολυάριθμες συνεργασίες σε δισκογραφικό επίπεδο.

Μέχρι σήμερα έχουν ενώσει τις δυνάμεις τους σε singles όπως το «Epafi», το «Υποπτεύομαι», το «Έλειπες» και το «Pretty Girl».

Η Έλενα Τσαγκρινού και ο DJ Stephan αποδεικνύουν ότι η αγάπη μπορεί να ανθίσει ακόμα και στα πιο απρόβλεπτα μέρη και ότι ο έρωτας μπορεί να είναι μία αξέχαστη περιπέτεια.

Total
0
Shares
Previous Article

Taylor Swift: Το «Speak Now (Taylor’s Version)» κατέγραψε την καλύτερη εβδομάδα του 2023 σε τέσσερις ημέρες

Next Article

Η Dua Lipa στη Σίφνο – Οι ονειρικές διακοπές της pop star στην Ελλάδα

Related Posts
Total
0
Share