Οι Depeche Mode συνεργάζονται για πρώτη φορά με έναν Έλληνα καλλιτέχνη

Η Kid Moxie τραγουδά δίπλα στη φωνή του Dave Gahan των Depeche Mode.

Οι Depeche Mode συνεργάζονται για πρώτη φορά με έναν Έλληνα καλλιτέχνη και εμπιστεύονται την Kid Moxie για να διασκευάσει το τραγούδι τους «Wagging Tongue».

Η Kid Moxie τραγουδάει μαζί με τον Dave Gahan με το δικό της cinematic pop ύφος στο τραγούδι από το τελευταίο άλμπουμ «Memento Mori» των Depeche Mode.

Οι Depeche Mode, οι οποίοι μετρούν μόλις δύο ντουέτα με τον Johnny Cash και τις Goldfrapp, συνεργάζονται για πρώτη φορά με έναν Έλληνα καλλιτέχνη και μας προτείνουν το «Wagging Tongue» με την electronic neon noir ματιά της μοναδικής Κid Moxie.

Η Eλενα Χαρμπίλα, όπως είναι το ελληνικό όνομα της Kid Moxie, δημιουργεί ένα «παρόν» και προδιαγράφει το μέλλον που κάθε καλλιτέχνης ονειρεύεται.

Έχοντας εγκαταλείψει την Ελλάδα ως έφηβη για να σπουδάσει στο Σαν Φρανσίσκο, η Έλενα Χαρμπίλα (Kid Moxie), η οποία απέκτησε κλασική μουσική παιδεία, άρχισε να παίζει μπάσο στο πανεπιστήμιο, συμμετείχε σε διάφορα συγκροτήματα και τελικά κατάφερε να συνοδεύσει μουσικά τον σούπερ σταρ Michael Bublé.

Kid Moxie

Η Kid Moxie έχει συνεργαστεί με τον Al Pacino, τον Angelo Badalamenti και τον David Lunch, έχει ντύσει με τα τραγούδια της τη σειρά «Maestro» του Χριστόφορου Παπακαλιάτη και έχει γράψει τη μουσική για το σήμα της MGM.

Επίσης, η Kid Moxie έχει υπογράψει τη μουσική για τηλεοπτικές διαφημίσεις εταιρειών όπως η Victoria’s Secret και για βιντεοπαιχνίδια όπως το «Cyberpunk 2077».

Τώρα οι Depeche Mode, το συγκρότημα που λάτρεψε στην εφηβεία της, αφού άκουσαν τον προηγούμενο δίσκο της «Better Than Electric» και τη διασκευή της για το «Creep» των Radiohead, την προσεγγίζουν και της ζητούν να διασκευάσουν το τραγούδι τους,

Δείχνοντας απόλυτη εμπιστοσύνη στο μουσικό ένστικτό τους, οι Depeche Mode συστήνουν την Kid Moxie στο μεγάλο κοινό τους σε όλο τον κόσμο.

Total
0
Shares
Previous Article

Η Camila Cabello στην Αθήνα – Το λαμπερό πάρτι και η βόλτα στο Μοναστηράκι

Next Article

Taylor Swift: Το «Speak Now (Taylor’s Version)» κατέγραψε την καλύτερη εβδομάδα του 2023 σε τέσσερις ημέρες

Related Posts
Total
0
Share